Om forlaget - Muusmann Forlag

Om forlaget

Muusmann Forlag udgiver gode, interessante kvalitetsbøger inden for emnerne sundhed, kost, gastronomi, livsstil, DIY og personlig udvikling.

Vi lægger stor vægt på, at bøgerne gennem deres emner, tekster og holdninger altid fokuserer på at give merværdi til læserne. Vi har stærke holdninger og værdier omkring det, vi laver, og ord som kvalitet, livsglæde, gode (lokale) råvarer, bæredygtighed, fysisk og psykisk sundhed, personlig udvikling m.m. er gennemgående for de bøger, vi udgiver.

Forlaget og hele holdet af rigtig gode medarbejdere er både ambitiøse og passionerede, når det drejer sig om at dyrke nærvær og engagement i det daglige arbejde. Det betyder, at vi altid har en givende og udviklende dialog med vores forfattere. Vi elsker – og sætter ære i – at udgive bøger, vi allesammen har været med til producere fra A-Z.

Det er et must for os at arbejde med forfattere og fotografer, der har stor passion for deres fag og virkelig brænder for det, de laver, hvilket giver os mulighed for at lave de bedste bøger inden for vores felt. En rigtig vigtig grund til, at forlaget i løbet af kun 6 år har fået en førende position inden for udgivelsen af bøger om sundhed, kost og gastronomi.

Det hele giver os masser af arbejdsglæde samt skaber gode produkter og resultater, som vi vil bruge al vores energi på at fastholde og videreudvikle fremover.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.